Äta Med Ögonen AB – Klockrena sätt att tjäna pengar på matsvinn, del 2

Dumpstrat är i processen att starta Äta Med Ögonen AB! Vi undersöker just nu marknaden, men vi tror att det kommer bli en succé. Vi kommer börja vår expansion i Frankrike och Massachusetts, och i Sverige så fort politikerna förbjuder butikssvinn.

Affärsidén är enkel. För bara halva priset jämfört med bötessumman tar vi hand om butikernas matsvinn. Äta Med Ögonen AB tar tillvara på maten, ser till att den inte går till spillo eller förstörs innan den kommit människan till nytta. Hur gör vi det? Jo, vi tittar på varenda vara – och njuuuuuter! För det vet ju alla människor: Mat handlar inte bara om bukfylla, vi äter ju med ögonen också.

Nu börjar rekryteringsprocessen! Vill du bli mattittare? Skicka in din ansökan till nyttjobb@dumpstr.at

Vi söker dig som brinner för mat (men som inte bränner den i värmeverk! i alla fall inte utan att njuta först!) och är expert på att sätta ditt ego åt sidan och ge en bra kundupplevelse. Du har kanske erfarenhet som flygvärd/cabincrew eller motsvarande emotionellt arbete. Stor vikt kommer läggas vid hur många millisekunder du behöver titta på en vara för att framkalla en njutning.

Truckkort är meriterande, om du har simultanförmåga och kan njuta samtidigt som du kör varorna till containern.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *