7 kommentarer till “Vad gör alla dumpstrare hela kvällarna?

  1. Tja!
    Går det fortfarande att dumpstra mat i eller i närområdet av centrala Stockholm? Eller har alla övergått till såna där containrar som komprimerar maten?

  2. Erik: Här i Norrköping går det utmärkt att dumpstra. Har just pusslat färdigt i kylskåpet efter kvällens runda. Av vad jag ser på Facebook verkar det funka i Stockholm också. Kolla in Facebook-gruppen ”Dumpstra med oss”, där är det mycket stockholmare.

  3. Hej Erik! Å, jag önskar att jag kunde dumpstra men vet inte om det finns några bra ställen här i Luleå. För fast jag bor i Sverige så svälter jag faktiskt. Om det nu betyder att svälta att man går hungrig varje dag, har ont i magen av hunger och heller aldrig har råd med näringsriktig mat heller. Skulle vilja ha någon som vägledde mig i konsten. Pengarna räcker bara till mat till min son som måste gå på speciell diet men det tar inte soc någon hänsyn till.Vi har en komplicerad situation. Hej svejs från mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *