Tvätta björnbär och tvättmedel

Dumpstrat hade slut på fil och müsli och gick en kort promenad till vår närmaste container. Ur den plockade vi fil, müsli och det där som vi inte visste att vi var så vansinnigt sugna på: mangosmoothie. Några paket björnbär låg lite kladdigt till och behövde tvättas.

Annars är inte alls dumpstring särskilt ”äckligt”. Varorna ligger huller om buller, men vi behöver oftast inte ens skölja av dem.

I livsmedelsbutikernas containrar finns inte bara mat. Tvättmedel är något vi aldrig behöver köpa längre. Denna gång hittade vi vittvättmedel. Men fråga oss inte varför de slänger sådant. Kanske hade förpackningen en buckla.

2 kommentarer till “Tvätta björnbär och tvättmedel

  1. Pingback: Sylt av dumpstrade bär | Dumpstrat

  2. Pingback: Planerat åldrande, del 5 – Arla igen | Dumpstrat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *