Müslins yta

I det rådande ekonomiska systemet är ytan viktigare än insidan, förpackningar är värda mer än själva varan de innehåller. När kartongen runt plastpåsen med müsli blir lite skadad slängs hela müslipaketet. Kanske var det även det som hade hänt med de två skalare som låg i oöppnad men lite tilltygad förpackning. Fråga oss dock inte varför vi hittade en låda helt perfekt ingefära. Vissa saker går inte att förstå varför de slängts. Men det var efterlängtat fynd.

Nedan en bild på en fjärdedel av det vi kräset plockade ur containrar som dignade med frukt och annat gott.

5 kommentarer till “Müslins yta

  1. Det som inte heller går att förstå är varför ni plockar på er naturdiet/nutrilett i tid och otid!

  2. Pingback: Vad ska vi ta med oss? | Dumpstrat

  3. Pingback: Tvätta björnbär och tvättmedel | Dumpstrat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *