Dumpsteronsdag

Det är lätt hänt att dumpstring inte blir av. En tänker att en ska dumpstra, men när väl butikerna stängt har en hunnit bli trött och opepp. Ett bra sätt att verkligen komma iväg är att bestämma en särskild dumpsterdag. I vår stad har vi dumpsteronsdag. Varje onsdag samlas vi hos någon och lagar mat tillsammans på det vi inte hunnit äta upp sedan förra veckan. Dumpstrare droppar in under kvällen och när klockan slagit dumpstring ger vi oss ut.

Denna onsdag blev vi hela åtta stycken! Vi delade upp oss i två lag. Det ena tog stadens norra och västra delar, det andra tog de södra och östra. Efter att vi återförenats och delat upp maten fick varje person flera lådor mat.

4 kommentarer till “Dumpsteronsdag

  1. Pingback: Ett gräv på den 13:e dagen | Dumpstrat

  2. Pingback: Vad gör alla dumpstrare hela kvällarna? | Dumpstrat

  3. Åh, hur gör man om man vill join the crew så att säga? Nyinflyttad stockholmare och har inte märkt av några andra dumpstrare i min närhet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *